billboard 04

21. SAJAM GOSPODARSTVA- POZIV OBRTNICIMA, PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA SAJMU

Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 21. SAJAM GOSPODARSTVA te vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.

Kao i do sada prostor za izlaganje biće uređen prema vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Kako su nam financijska sredstva od našeg Grada ograničena potreban je detaljniji dogovor prije samog početka oko uređenja štandova jer nećete biti u mogućnosti mijenjati ponuđeni raspored vitrina u samom štandu.
Nadamo se da ste proteklih godina bili zadovoljni sudjelovanjem na Sajmu te da ćete i ove godine sudjelovati.
Sajam će se održavati od 11. do 13. listopada u vrijeme proslave Dana Grada, a biti će otvoren 11. listopada u petak u 11 sati, a ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.
Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.
Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01 / 3310 810; 01 / 3310 329
svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati i na mob. 099/631-8939; 098/885-010,
na službenim web stranicama Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr) ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. kardinala A. Stepinca br. 2 ili na e-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Nakon što iskažete interes za sudjelovanje dostavit ćemo Vam i prijavu za sudjelovanje koju trebate ispuniti. Prijavu možete također skinuti na web stranicama Udruženja, a nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, vratite na našu adresu poštom ili e-mailom ili direktno u našu stručnu službu.
I ove godine Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i vi ovisno o vašim interesima i očekivanjima.

Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do 4. listopada 2019. godine.

NAPOMENA: molimo sve zainteresirane da se prijave u Općinu Pušća koja će dalje izvršiti prijavu za sudjelovanje na 21. Sajmu gospodarstva u Zaprešiću.

Poziv

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...