billboard 04

Besplatne dvodnevne radionice za nezaposlene žene

radionice 2.3Na projektu JobCollege SAVA, partnerska organizacija ODRAZ organizira 2-dnevne radionice za nezaposlene žene na kojima im se nudi prilika da otkriju ključeve psihologije uspjeha, postavljanja ciljeva i promišljanja vlastite karijere.

Odlična je ovo prilika za nezaposlene žene na području Zaprešića i općina Brdovec, Dubravica, Luka, Marija Gorica i Pušća da u prostorijama LAG-a SAVA dobiju temelje za pokretanje vlastite ideje i njezino uspješno provođenje u praksu. Detalje poziva možete pronaći ovdje, a detalje programa ovdje.

Prijave: Jednostavno! Ispunite ovaj online obrazac ili se javite e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Mjesto možete rezervirati i telefonom na 095-386-2246.

 

Podarite sebi ovog prosinca vrijeme za nove početke u 2020., upoznajte sebe i druge, propitajte svoje ideje.

Radionice traju 2. i 3. 12. u LAG-u SAVA na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 48, u Zaprešiću. Okrepa za ručak bit će osigurana.

Nakon sudjelovanja na motivacijsko-edukacijskim radionicama, sudionice imaju mogućnost razviti znanja i vještine potrebne za aktivno traženje zaposlenja kroz besplatne radionice Klubova za zapošljavanje.

JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka – centar lokalnog razvoja koji provodi u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem.

Veselimo se druženjima na zajedničkim radionicama!

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...