billboard 04

Znate li što povezuje domaće vino, domaću rakiju i Nikolu Teslu? Dođite na poljoprivredni božićni sajam u Pušći i saznajte odgovor!

PR pusca sajam
Poljoprivredni božićni sajam u Pušći održan je prvi puta 2004. godine u Društvenom domu. Organiziranjem sajma željeli smo potaknuti promociju tradicije, običaja, kulture poljoprivrednih proizvoda ovog kraja, te je prvi sajam ovog karaktera na tom području. Zbog velikog interesa za svojim „štandom“, već sljedeće godine Sajam je preseljen pod veliki šator te je potvrđena ideja začetnika Sajma da je potreba za okupljanjem malih obiteljskih gospodarstava ovoga kraja i za organiziranjem stručnih predavanja jedan od glavnih prioriteta. Iste godine bila je održana i I. Izložba rakija Zagrebačke županije s ocjenjivanjem.

III. Sajam, održan 2006. već je imao međužupanijski karakter, a 2007. godine međunarodni (izlagači iz Bosne i Hercegovine i Republike Slovenije).

Manifestacije su se održavale pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i Općine Pušća, a ovogodišnji XVI. Poljoprivredni božićni sajam održavati će se u subotu i nedjelju 30. studenoga i 01. prosinca 2019. godine pod pokroviteljstvima Zagrebačke županije, Grada Zaprešića i Turističke zajednice grada Zaprešića.

Na XVI. Poljoprivrednom božićnom sajmu izlaže velik broj izlagača iz nekoliko hrvatskih županija, ali i Republike Slovenije. Tijekom sajma održava se i XV. Izložba rakija Zagrebačke županije s ocjenjivanjem na kojoj je prijavljeno 42 uzoraka domaćih rakija i likera kao i I. Festival vina Općine Pušća.

Za još bolju atmosferu pobrinut će se TARAPANA BAND koji nastupaju u subotu, 30. studenog od 17,30 sati i KRIK BAND koji su na programu u nedjelju, 01. prosinca od 17,30 sati.

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA:

30 studenog i 01. prosinca, ŠATOR SPORTSKOG IGRALIŠTA KOD OSNOVNE ŠKOLE PUŠĆA, U ZAGORSKOJ ULICI BROJ 2.

Svečano otvorenje biti će u subotu, 30. studenoga 2019. godine s početkom u 10,00 sati

POKROVITELJI SAJMA SU:

Zagrebačka županija, Grad Zaprešić i Turistička zajednica Grada Zaprešića

SUORGANIZATOR SAJMA:

Ministarstvo poljoprivrede, Judo klub Panda Pušća, DVD Marija Magdalena Udruga Branitelji Hrvatske Pušća i KUD Pušća

DOĐITE I DOBRO SE ZABAVITE!

- PROGRAM SAJMA -

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...