billboard 04

Stožer civilne zaštite Općine Pušća izdaje, ovjerava i potpisuje propusnice

Propusnice scaledSukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, Stožer civilne zaštite Općine Pušća izdaje, ovjerava i potpisuje propusnice za ulazak i izlazak s područja prebavališta ili stalnog boravišta na području Općine Pušća i to SAMO zbog vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Ostale propusnice izdaju odgovorne osobe u pravnoj osobi i izabrani liječnik obiteljske medicine, svatko za okolnosti navedene u Odluci.

Svima kojima je potrebna propusnica iz gore navedenih razloga, molimo da popune Zahtjev te ga pošalju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili da nas kontaktiraju na slijedeći broj telefona: 01/3310-055.

Propusnice će se izdavati tijekom radnog vremena Općine Pušća, Kumrovečka 109, Donja Pušća, radnim danom od 8,00 - 14,30 sati, te će iste mještani moći preuzimati uz prethodnu najavu i poštivanje razmaka udaljenosti i izbjegavanja socijalnog kontakta, preuzimanjem na prozoru zgrade Općine Pušća.

Stožer civilne zaštite
Općine Pušća

ZAHTJEV ZA PROPUSNICU

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...