billboard 04

Odluka o nastavku financiranja produženog boravka učenika u OŠ Pušća

produzeni boravakSukladno odredbi članka 18. Statuta Općine Pušća, Općinsko vijeće Općine Pušća je na svojoj 33. izvanrednoj sjednici održanoj dana 24. rujna 2020. godine donijelo OdlukU o nastavku financiranja produženog boravka učenika u OŠ Pušća za vrijeme pandemije COVID-19.

Navedenom se Odlukom, a temeljem prethodnog zahtjeva ravnatelja Osnovne škole Pušća, te prethodne suglasnosti Stožera civilne zaštite Općine Pušća, načelnica Općine Pušća ovlašćuje s Osnovnom školom Pušća sklopiti Ugovor o financiranju produženog boravka učenika u Osnovnoj školi Pušća sukladno kojem će Općina Pušća, počevši od 5. listopada 2020. godine, pa sve dok za to budu postojale zakonske pretpostavke, a najduže do zaključno dana 18. lipnja 2021. godine, sufinancirati provedbu programa produženog boravka u Osnovnoj školi Pušća, a za isto će Općina iz Proračuna izdvojiti cca 70.000,00 kuna.

Prilikom provedbe programa produženog boravka Osnovna škola Pušća je dužna pridržavati se svih epidemioloških mjera propisanih Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezanih za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020/2021, Modelom i preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 u pedagoškoj/školskoj godini 2020/2021, te Odlukom Vlade Republike Hrvatske o načinu izvođenja nastave u osnovnim i srednjim školama kao i na visokim učilištima te obavljaju rada u ustanovama predškolskog odgoja i obrazovanja u uvjetima epidemije COVID-19.

digitalna pristupacnost2

logo popis stanovnistva

prava novorodeno dijete

pum2021 naslovnica

film pusca link

baner biciklisticko pjesacka staza 1

informativna ploca 7.2.2 opcina pusca 1

eu info zgbz

zapresic doo logo

baner ucenjem do posla 1

lag sava jpgpusca in 2

covid 19

os pusca predstavljanje projekta

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...