billboard 04

U Pušći održan Poljoprivredno-božićni sajam

boz sajam 2016U Pušći je protekloga vikenda održan 13. Poljoprivredno-božićni sajam.

„Sajmovi su od velike važnosti za promociju kvalitetne, ekološke, prije svega domaće proizvodnje. Selo i poljoprivredna gospodarstva su važan izvor za očuvanje života, hrvatske tradicije, kulture i svjetonazora“, u ime organizatora sajma, Općine Pušća, za njegova otvorenja rekla je općinska načelnica Anđela Cirkveni. Dodala je da se ovakvim sajmovima promoviraju zdravi, hrvatski prehrambeni proizvodi.

„Namjerno ističem hrvatski i zdravi, zbog zastrašujućih vijesti o količini uvezene hrane - od pokvarenog mesa, salmonele u jajima i peradi te ostalih proizvoda upitne kvalitete na policama velikih prodajnih lanaca. To je poruka svima da kupuju domaće, zdravo, ekološki uzgojeno. Kupnjom omogućujemo da mali opstanu i povećaju proizvodnju. To je i osnova za ostanak mladih na seoskim gospodarstvima“, rekla je Cirkveni.

U ime Zagrebačke županije, pokrovitelja, sajam je otvorio župan Stjepan Kožić.

„Sajam je prigoda da se pokaže ono što se radi na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te da se od toga nešto i proda. Županija poljoprivrednicima pomaže na razne načine, prije svega subvencijama, organizacijom sajmova, ali i, ono što je sada najbitnije, osiguranjem sredstava za pripremu projekata za fondove EU“, rekao je župan. Izvor: www.zagrebacka-zupanija.hr

jpg  FOTO GALERIJA

digitalna pristupacnost2

logo popis stanovnistva

logo za web

prava novorodeno dijete

pum2021 naslovnica

film pusca link

baner biciklisticko pjesacka staza 1

informativna ploca 7.2.2 opcina pusca 1

eu info zgbz

zapresic doo logo

ucenjem do posla baner

lag sava jpgpusca in 2

covid 19

os pusca predstavljanje projekta

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...