billboard 04

Poduzetnici i obrtnici

Gospodarstvo - poduzetnici

Promatrajući stanje gospodarskih djelatnosti na području Općine Pušća, vidljiva je dugogodišnja stagnacija ovog područja prvenstveno zbog ovisnosti velikog dijela stanovništva Općine o okolnim središtima, prije svega, Gradu Zagrebu.

Od gospodarskih djelatnosti na području Općine najznačajniji su pogoni proizvodnje građevinskog materijala, proizvodnja biljnih preparata, te pogoni za preradu mesa. Značajan udio u gospodarskim djelatnostima imaju i manje trgovine, ugostiteljski objekti, te različiti obrti.

 

Registar poslovnih subjekata Hrvatske gospodarske komore

Gospodarstvo - obrtnici

Prema podacima Udruženja obrtnika Zaprešić, zaprešićki kraj okuplja cca 1.260 obrtnika, od čega 800 obrtnika dolazi s područja Grada Zaprešića.

Sukladno podacima kojim raspolaže Općina Pušća, na cjelokupnom području općine registrirano je 67 obrtnika, te promatrajući njihovu strukturu razvidno je da od ukupnog broja registriranih obrtnika na području Općine, najveći broj je u djelatnosti prijevoza i veza, zatim u djelatnosti građevinarstva, dok je najmanji broj obrtnika registriran u poljoprivrednim djelatnostima.

Baza podataka Obrtnog registra

 

ZAPOSLENOST

NEZAPOSLENOST

 

digitalna pristupacnost2

logo popis stanovnistva

logo za web

prava novorodeno dijete

pum2021 naslovnica

film pusca link

baner biciklisticko pjesacka staza 1

informativna ploca 7.2.2 opcina pusca 1

eu info zgbz

zapresic doo logo

ucenjem do posla baner

lag sava jpgpusca in 2

covid 19

os pusca predstavljanje projekta

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...