Javna savjetovanja

Javna savjetovanja

Prijedlog Proračuna za 2024. s projekcijama za 2025. i 2026.

JAVNO SAVJETOVANJE - Nacrt Strateški program razvoja Općine Pušća za razdoblje 2021. - 2025.

Pozivamo vas  da  sudjelujete u otvorenom javnom savjetovanju o Nacrtu Strateškog programa razvoja Općine Pušća za razdoblje 2021. – 2025. 
Dokument za savjetovanje pogledajte ovdje.

Tema savjetovanja je: Nacrt Strateškog programa razvoja Općine Pušća za razdoblje 2021. – 2025. 
Opis savjetovanja; Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Nacrtu Strateškog programa razvoja Općine Pušća za razdoblje 2021. – 2025. 

Molimo zainteresirane  javnosti da sudjeluju u donošenju Strateškog programa razvoja Općine Pušća za razdbolje 2021. – 2025. , radi davanja prijedloga, mišljenja i primjedbi na konkretni Nacrt na e-mail adresu: opcina@pusca.hr
Savjetovanje je otvoreno do 28. lipnja 2023.  godine

JAVNO SAVJETOVANJE - Odluka o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Pušća

Pozivamo vas  da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Pušća.
Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.
Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Pušća.
Opis savjetovanja; Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Pušća.
Razlog i cilj donošenja Odluke propisani su odredbama članka 63. i članka 66. stavka 1. Zakona o gospodarenju otpadom (“Narodne novine” broj 84/2021).

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Pušća, radi davanja prijedloga, mišljenja i primjedbi na konkretni Prijedlog Odluke na e-mail adresu: opcina.pusca@gmail.com.
Savjetovanje je otvoreno od 17.11.2021. do 17.12.2021. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Cookie Consent with Real Cookie Banner Skip to content