billboard 04

Nogometni klub "Pušća"

 

nk puscaNogometni klub Pušća osnovan je daleke 1947. godine i kao takav je jedan od najstarijih i najuspješnijih športskih društava na Zaprešićkom području. Kroz sve te godine djelovanja iz kluba je proizašlo mnogo generacija igrača koji su prve nogometne korake i iskustvo upravo stekli u NK Pušća. Te se kasnije afirmirali i uspješno dokazali u višim rangovima kao i uspješnim karijerama u inozemstvu.

Nogometni klub Pušća trenutno se natječe u 2. Županijskoj ligi-Zapad, Zagrebačke županije. U klubu aktivno djeluje 5 kategorija momčadi (limači, pioniri, juniori, seniori i veterani) sa ukupno 115 igrača koji se natječu s klubovima Zaprešićkog kraja.

 

Klub vodi skupina entuzijasta od predsjedništva, uprave pa do trenera koji svoje vrijeme nesebično daju za afirmaciju i uključivanje što više mladih u sport, te na taj način održavaju dugogodišnju tradiciju samog kluba. Treba naglasiti da sve to rade volonterski iz ljubavi prema klubu i svom kraju.

Nogometni klub Pušća je važan čimbenik samog kraja odnosno Općine Pušća kao športski kolektiv koji uspješno djeluje zahvaljujući nesebičnom pomaganju svih stanovnika općine.

 

 

Mediji o nama / članak: BIVŠI IGRAČ INTERA BRLEK VODI PUŠĆU: CILJ JE STVORITI JAKU OMLADINSKU ŠKOLU

 

 

nk pusca stadion

digitalna pristupacnost2

logo popis stanovnistva

logo za web

prava novorodeno dijete

pum2021 naslovnica

film pusca link

baner biciklisticko pjesacka staza 1

informativna ploca 7.2.2 opcina pusca 1

eu info zgbz

zapresic doo logo

ucenjem do posla baner

lag sava jpgpusca in 2

covid 19

os pusca predstavljanje projekta

pusca.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...